Primary Menu
+381 60 057-57-21
Hit enter to search
Image icon
Hirurške intervencije

U našoj ambulanti se rade kako preventivne, tako i terapijske hirurške intervencije.

Image icon
Ultrazvučna dijagnostika

Ukoliko je potrebno, kod nas u ambulanti je moguće uraditi specijalistički ultrazvučni pregled na savremenom aparatu 3d kolor dopler.

Image icon
Vakcinacija i dehelmintizacija

Vakcinacija nam je najznačajniji postupak u preventivi najčešćih zaraznih bolesti pasa i mačaka. Vakcinisanjem stimulišemo organizam na stvaranje određenih zaštitnih antitela. Usko povezano sa vakcinacijom je dehelmintizacija tj ‘čišćenje od glista’ već od prvih nedelja života

Image icon
Dijagnostika

Omogućava nam da postavimo tačnu dijagnozu, a samim tim nam pomaže u daljem sprovođenju terapije

Image icon
Terapija

Neophodna stavka nakon postavljene tačne dijagnoze. U zavisnosti od vrste bolesti, primenjuje se adekvatna terapija

Image icon
Hitne intervencije

Bez obzira na vreme, FamilyVet vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji

Po čemu smo jedinstveni?

Hidroterapija

Prvi smo u Srbiji sa bazenom za hidroterapiju. Hidroterapija se koristi nakon hirurških zahvata, kod neuroloških pacijenata, gojaznosti, displazije, artroze, spondiloze, frakture bilo kog estremiteta kao i kod pasa koji se pripremaju za neke veće napore ili takmičenja.

Hitna služba 24/7

Pružamo veterinaraske usluge 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Ne oklevajte da pozovete našu ambulantu u bilo koje doba dana i noci. Naše stručno osoblje u FamilyVet ambulanti će Vam pomoći u vezi svih veterinarskih usluga. Za sve hitne slučajeve možete kontaktirati FamilyVet ambulantu putem telefona 060/057-57-21 i 021/443-137

Izlazak na teren

Ako imate hitan slučaj sa Vašim ljubimcem I potreban vam je veterinarski tehničar, radimo izlaske na teren u toku radnog vremena ambulante.

Napredna tehnička opremljenost

3D Color Doppler, RTG dijagnostika, bazen za hidroterapiju, ultrazvuk I mnogi drugi najsavremeniji aparati se nalaze u veterinarskoj ambulanti FamilyVet. Oni su tu da, zajedno sa našim tehničarima, pomognu Vašim četvoronožnim prijateljima.

Hirurgija

Preventivne i terapijske hirurške intervencije. Pod preventivnu hirurgiju spada previjanje I obrada rana, pregledi radi dijagnostikovanja postojanja indikacija za hirurško lečenje kao I hirurške intervencije manjeg obima. Takođe obavljamo I kompleksne hirurške zahvate poput operacija na kičmi, kukovima I ostalim vitalnim delovima tela. Naš tim poseduje višegodišnje iskustvo na polju hirurgije i na stalnom su usavršavanju.

Program lojalnosti

Za sve naše klijente imamo razvijen program lojalnosti koji uključuje popuste na neke od usluga, kao i popust u našoj apoteci.

  • icon-locationLilike Bem 1, Novi Sad, Srbija
  • icon-phone060/057-57-21 | 021/443-137
  • icon-mailinfo@familyvetns.com